Om Taste of the Wild

Taste of the Wild är världens mest sålda spannmålsfria foder för hund och katt. Fodret distribueras i Skandinavien av  FS Petcare AB.

Taste of the Wild är ett familjeägt varumärke

Taste of the Wild är – och har alltid varit – ägt och förvaltat av en och samma familj. Som husdjursägare såg grundarna potentialen för ett högkvalitativt hund- och kattfoder som fortfarande är prisvärt. De ansåg att det borde finnas bättre alternativ än de märken som då fanns i djurbutikerna. Själva idén baserades på det faktum att ingen kan hitta på ett bättre sammansättning av ingredienser än vad djurens egna DNA säger. På grund av detta skapades Taste of the Wild: med näringssamansättning på samma vis som naturen avsåg för din hund eller katt – med smaker som dess inre varg eller bergslejon hade älskat.

Idag är Taste of the Wild ett av världens snabbast växande djurfodermärken, men varumärket står fortfarande för samma värderingar som från början låg till grund för allt. Alla djur förtjänar bästa möjliga näring, och alla djurägare förtjänar ett rättvist pris på fodret.

Fodret innehåller inte något som grundarna själva inte skulle mata sina egna djur med – det är den standard du kan förvänta dig när du ger ditt djur vårt foder.

Genuin omtanke är en av anledningarna till att Taste of the Wild är så framgångsrikt.
Genuin omtanke är en av anledningarna till att Taste of the Wild är så framgångsrikt.

Tillverkat i USA

Fodret tillverkas i fem toppmoderna fabriker i USA. Högsta prioritet är att sourca de bästa möjliga ingredienserna som finns tillgängliga. Alla råvaruleverantörer kontrakteras och blir noggrant kontrollerade.

Vill du veta mer om hur det säkerställes att just ditt djur får bästa möjliga näring, läs gärna vidare på följande länkar: