Rocky Mountain

För vuxna hundar| 42% protein, 18% fett

Rocky Mountain innehåller även ärtor och sötpotatis ger mycket lättsmält energi för din aktiva katt. Fodret är kompletterat med frukt och grönsaker. Denna väl sammansatta formula ger naturliga antioxidanter som stärker din katts immunförsvar och allmänna hälsa. Ett foder med smak av det vilda.

Taste of the wild High Prairie innehåller 42% råproteiner och 18% fett.


Unika egenskaper

  • Hög proteinhalt – 42% av formulan är protein från en unik och balanserad kombination av kyckling, hjort, lax, havsfisk och grönsaker. Det ger lättsmält energi och en optimal proteinblandning, vilket hjälper till att bygga en frisk kropp och dessutom ger god smak.
  • Artspecifik probiotika – Ett friskt matsmältnings- och immunsystem är oerhört viktigt för din katts hälsa. Denna är framtagen speciellt för katter, för att stärka tarmfloran och immunförsvaret. De och tas fram under strikta kvalitets- och säkerhetsstandarder för att säkra en jämn och hög kvalitet. Varje kilo av Taste of the Wild innehåller 175 000 000 koloniformande enheter (CFU) av levande, aktiva kulturer som stödjer hundens matsmältning och hjälper katten att bibehålla en aktiv livsstil.
  • Taurin – Denna essensiella aminosyra är viktig för alla katter, och hjälper till att hålla hjärta och ögon hälsosamma.
  • All life stages – Godkänd för att möta näringsbehovet för katter i alla livsstadier, såväl kattungar som vuxna och seniorer.
  • Omega 3 och -6 – Optimala nivåer av Omega 3 och -6, som ger en frisk hud och päls.
  • Antioxidanter – Antioxidanter skyddar din katts allmänna hälsa. Grönsaker och frukt ger antioxidanter och väl avvägda nivåer av zink, selen och vitamin E för att stödja immunsystemet.

Se ingredienser

Ingredienser: Kycklingmjöl, ärtor, sötpotatis, kycklingfett (konserverat med blandade tokoferoler), ärtprotein, potatisprotein, brynt hjortkött,rök lax, naturlig smak, fiskmjöl, DL-metionin, kaliumklorid, taurin, kolinklorid, torkad cikoriarot, tomater, blåbär, hallon, yucca schidigera extrakt, torkade jäsningsprodukter från enterococcus faecium, lactobacillus acidophilus, lactobacillus casei och lactobacillus plastarum, torkat jäsningsextrakt från trichoderma longibrachiatum, vitaminer och mineraler.

Analytiska beståndsdelar

Analytiska beståndsdelar:
Råprotein 42%
Råfett 18%
Aska 8,5%
Råfibrer 3%
Fukt 10%
Kalcium 1,9%
Fosfor 1,2%
Kalorier:
3,745 kcal/kg (390 kcal/cup)
Beräknat omsättbar energi.

Tillgängliga storlekar

120413 2 kg
120415 7 kg